Η τραγωδία στην Ξάνθη από την εγκατάσταση υγραερίου σε οικία αναδεικνύει το πόσο επικίνδυνο εγχείρημα μπορεί να αποδειχθεί η συγκεκριμένη επιλογή.
Και επειδή στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως εκτός από τις επιχειρήσεις ολοένα και περισσότερες κατοικίες επιλέγουν τέτοιες εγκαταστάσεις, ας ανοίξει επιτέλους μια διαδικασία έρευνας που θα καταδεικνύει το πόσο ασφάλεια έχει η μέθοδος που ακολουθούν τοπικά οι εγκαταστάτες και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες.
Υπήρξε σειρά από καταγγελίες στο πρόσφατο παρελθόν σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και όχι μόνο που αναστάτωσαν κατοίκους και περιοίκους με αποτέλεσμα να υπάρξει
είτε αλλαγή στην εγκατάσταση και συμμόρφωση σε κάποιες περιπτώσεις, είτε αδιαφορία και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Το politica.gr σύντομα θα ξεκινήσει μια δημοσιογραφική έρευνα με στόχο να δούμε ποιοι γύρω μας δουλεύουν “ελαφρά την καρδία” χωρίς πιστοποιήσεις και χωρίς σοβαρότητα που όχι απλά εγκυμονεί κινδύνους αλλά βάζει σε υποθήκη εκτός από περιουσίες και την ανθρώπινη ζωή.
Ας το έχουν στο νου τους οι αρμόδιες με το θέμα υπηρεσίες γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι κάποιες εταιρείες που προμηθεύουν δεν τηρούν με ευλάβεια τους όρους ελέγχου κάποιωνοικιακών εγκαταστάσεων.
Κίτσος ο ανήσυχος
(φωτογραφία: in.gr)