Ο Κικίλιας αγόρασε το σπίτι, ο Άδωνις… το πλήρωσε

Δημοσιεύτηκε στις 09/10/2024 20:10

Ο Κικίλιας αγόρασε το σπίτι, ο Άδωνις… το πλήρωσε

Σπίτι σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Αθήνας απέκτησε ο Βασίλης Κικίλιας, με τον Άδωνη Γεωργιάδη ωστόσο να πληρώνει τη «νύφη».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη στήλη «Big Mouth» των «Παραπολιτικών», ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας αγόρασε διαμέρισμα 100-120 τ.μ. επί της Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και αρκετά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, το διαμέρισμα κόστισε 1,2 εκατ. ευρώ.

Το δημοσίευμα αποδίδει στον Βασίλη Κικίλια πως έκρινε ότι το εν λόγω διαμέρισμα «αποτελούσε επενδυτική (εκτός των άλλων) ευκαιρία η απόκτηση του συγκεκριμένου ακινήτου».

Οι πληροφορίες για την αφορά ενός τέτοιου ακινήτου από υπουργό της κυβέρνησης είχαν κυκλοφορήσει πριν από 2 ημέρες, χωρίς ωστόσο να είχε γίνει γνωστό το όνομα του «γαλάζιου» ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ο υπουργός που αύξησε την ακίνητη περιουσία του ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αποτέλεσμα να του εξαπολύσουν διαδικτυακές επιθέσεις.

Και κάπως έτσι, αναγκάστηκε να παρέμβει μέσω ανάρτησης προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πώς από την άκρα Αριστερά, ως την άκρα ψεκασμένη λαϊκίστικη Ακροδεξιά και από τις «σοβαρές» εφημερίδες της Αριστεράς, έως τους πιο γελοίους ανωνύμους λογαριασμούς του διαδικτύου, για ο,τιδήποτε και να συμβαίνει φταίω πάντοτε εγώ… χθες με υπονοούμενα ο Παύλος Πολάκης για να με βρίζουν κάτω από την ανάρτησή του οι δικοί του ως ο «αδιευκρίνιστος» κλπ και σήμερα ο Στέφανος Χίος και το Μακελειό.

Είναι Τιμή μου να με υβρίζουν και να με κατηγορούν όλοι αυτοί πάντως, αν με υποστήριζαν θα ανησυχούσα πολύ.

Επί της ουσίας δεν έχω αγοράσει κανένα νέο σπίτι ή οποιουδήποτε άλλους είδους ακίνητο πλην αυτού που έχω αγοράσει το 2007 πριν εκλεγώ βουλευτής και του οποίου το δάνειο εξοφλώ από την Alpha Bank. Δάνειο το οποίο εξυπηρετώ κανονικά χωρίς καμμία καθυστέρηση. Καλημέρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Πηγή: ieidiseis.gr


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook