Πασχαλινό τραπέζι: Πως να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας να το απολαύσει

Δημοσιεύτηκε στις 19/04/2025 09:27

Πασχαλινό τραπέζι: Πως να προετοιμάσουμε τον οργανισμό μας να το απολαύσει

Για το Πασχαλινό τραπέζι και τους κινδύνους που ελλοχεύουν μετά τη νηστεία,μίλησε η διατροφολόγος, Σεβίνα Μαστρογιάννη, στην Αγάπη Πεχινάκη και την εκπομπή ¨Δέκα με τόνο¨ .

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα ήταν συνετή η προετοιμασία του οργανισμού μας, να δεχθεί όλες εκείνες τις λιπαρές τροφές, όπως αρνάκι, αυγά, πασχαλινά γλυκίσματα, μετά από την παρατεταμένη περίοδο της νηστείας του σαρανταήμερου για κάποιους ή ακόμη και της μικρότερης διάρκειας νηστείας, ούτως ώστε να μην καταλήξουμε με γαστρεντερολογικες διαταραχές.

Το φαγητό, είπε, είναι απόλαυση αλλά συνάμα μια ευκαιρία να συνευρεθούν οι οικογένειες,οι παρέες,να ανταλλάξουν ευχές και να επικοινωνήσουν.

Ακούστε τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Politica στο Google News και στο Facebook