Στ. Γαβαλάς: Δυναμικά σε επιτραπέζια σταφύλια και σταφίδα η Ενωση Ηρακλείου
Δυναμικά στον χώρο και άλλων Κρητικών προϊόντων, πέρα από το κρασί και το ελαιόλαδο, ετοιμάζεται να μπει η Ενωση Ηρακλείου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος Σταύρος Γαβαλάς, μέσω της εκπομπής “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89.8, όπου αναφέρθηκε και στην βράβευση των κρασιών με 8 μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό οίνου PAR WINE AWARD INTERNATIONAL 2022 που έγινε στη Γερμανία πριν από λίγες ημέρες.
Ο κ. Γαβαλάς είπε πως στόχος της Ενωσης Ηρακλείου είναι να παίξει σημαντικό παρεμβατικό ρόλο στο επιτραπέζιο σταφύλι αλλά και στην σταφίδα, με σκοπό οι παραγωγοί να κερδίζουν περισσότερα χρήματα παράγοντας ποιοτικά προϊόντα.
Υπενθυμίζουμε πως η Ενωση Ηρακλείου πήρε 8 μετάλλια και συγκεκριμένα Χρυσό Μετάλλιο κέρδισαν :
Το DOMENICO ποικιλίας Βιδιανό
Η ΕΡΩΦΙΛΗ ποικιλίας λιάτικο
Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ λευκός βιλάνα
Με ασημένιο μετάλλιο βραβεύτηκαν:
Το DOMENICO ποικιλίας Θραψαθήρι
Το DOMENICO ποικιλίας λιάτικο
Το ΚΟΝΑΚΙ λευκό
Το ΚΟΝΑΚΙ ροζέ
Το ΚΟΝΑΚΙ κόκκινο
Ακούστε τον κ. Γαβαλά:
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου